ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Χρήστος Μενιδιάτης: Η «Τελευταία Αγκαλιά» αποκτά remix από τη Ράνια Κωστάκη

today8 Ιουνίου 2021 3

Background
share close

Ο Χρήστος Μενιδιάτης προσθέτει μία uptempo πινελιά στην «Τελευταία Αγκαλιά».

Η τελευταία επιτυχία του Χρήστου Μενιδιάτη επανακυκλοφορεί με ένα μοναδικό remix.

Το τραγούδι «Τελευταία Αγκαλιά» κυκλοφόρησε πριν από τρεις μήνες και αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει ο Χρήστος Μενιδιάτης τα τελευταία χρόνια.

Η δυναμική μουσική του Τόνυ Μαυρίδη, οι εκφραστικοί στίχοι του Αναστάσιου Ράμμου και η εξαιρετική ερμηνεία του Χρήστου Μενιδιάτη δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που τραγουδήθηκε δυνατά.

Το «Τελευταία Αγκαλιά» έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 120.000 streams στο Spotify.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη ανανεώνεται τώρα με ένα ολοκαίνουργιο «feeling» remix που έχει επιμεληθεί η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, προσθέτοντας μία uptempo πινελιά στην «Τελευταία Αγκαλιά».

«Τελευταία αγκαλιά, μια συγνώμη και σκουριά, σ’ αγαπώ μου λες ψιθυριστά, με του Ιούδα τα φιλιά… Τελευταία αγκαλιά, μια συγνώμη και σκουριά, σ’ αγαπώ μου λες ψιθυριστά…»

Τόσο το remix «Feeling by Rania Kostaki» όσο και η πρωτότυπη έκδοση του «Τελευταία Αγκαλιά» κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Stavento και Ήβη Αδάμου ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν «Για Σένα»

Ακούστε τη νέα συνεργασία των Stavento και της Ήβης Αδάμου. Οι μοναδικοί Stavento και η λαμπερή Ήβη Αδάμου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και τραγουδούν «Για Σένα». Μαζί στη ζωή, μαζί και στη μουσική, το ζευγάρι έχει συμπράξει σε επαγγελματικό επίπεδο πολλές φορές και έχει χαρίσει υπέροχες επιτυχίες που έχουν αγκαλιαστεί θερμά, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα το «Σαν Έρθει Η Μέρα», το «Να Σου Τραγουδώ» και το «Μη Στάξει Και Μη Βρέξει». Η τελευταία […]

today8 Ιουνίου 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%