ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Εσύ Τι Να Μου Πεις»: Ο Γιώργος Τσαλίκης σε ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο

today31 Μαΐου 2021

Background
share close

Το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη θα βρει τη θέση του στην καρδιά μας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Εσύ Τι Να Μου Πεις».

Μετά το «Φταις» το οποίο αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε δυνατά, ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει με ένα τραγούδι με το οποίο σίγουρα δεν θα αργήσουμε να ταυτιστούμε μαζί του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλέγει για το νέο τραγούδι του «Εσύ Τι Να Μου Πεις» το ρυθμό του ζεϊμπέκικου, ένα μουσικό δρόμο που υπάρχει στο DNA μας και συνδυάζει τη μουσική με στίχους που θα τους αφιερώσουμε αμέσως.

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Χρήστο Σαντικάι και τον Γρηγόρη Βαξαβανέλη, οι οποίοι υπογράφουν αντίστοιχα τη μουσική και τους στίχους του «Εσύ Τι Να Μου Πεις».

Το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη θα βρει και αυτό τη θέση του στην καρδιά μας.

«Εσύ τι να μου πεις, που έχασα για σένα τα καλύτερα μου χρόνια… Εσύ τι να μου πεις, που λέρωσες με ψέμα τα δικά μας τα σεντόνια… Εσύ τι να μου πεις, μεγάλωσα σε δρόμους που ποτέ δε θα γνωρίσεις… Εσύ τι να μου πεις, δεν πέθανες ποτέ σου για να μάθεις πως να ζήσεις…»

Το «Εσύ Τι Να Μου Πεις» συνοδεύεται από μια μοναδική εικόνα όπως μας έχει συνηθίσει ο Γιώργος Τσαλίκης και ένα video clip σε σκηνοθεσία του Steve Airth και του Σπύρου Καψίλη.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης συναρπάζει με το νέο τραγούδι «Έχω Δικό Μου Θεό»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης επιστρέφει δισκογραφικά και παρουσιάζει το νέο single και music video «Έχω Δικό Μου Θεό». To «Έχω Δικό Μου Θεό» είναι ένα τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και εκρηκτική ενέργεια. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε η επιτυχημένη ομάδα δημιουργών ARCADE, που συγκροτείται από τους Παύλο Μανώλη, Diveno, Gabriel Russel και Αναστάσιο Ράμμο. Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Βαγγέλης Κακουριώτης μετά τη συνεργασία του με τον Φοίβο στα singles «Παιδί […]

today31 Μαΐου 2021 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%