ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Εvgenia: Από την Αμερική σαρώνει στην Ελλάδα, «στοχεύοντας» επιτυχώς 2.000.000 Youtube προβολές σε ένα μήνα

today13 Αυγούστου 2021 1

Background
share close

Το γιορτάζει, και δεν σταματάει στιγμή, να ευχαριστεί δημοσίως, τον κόσμο, τόσο σε Ελλάδα, όσο και στην Αμερική, όπου ζει, αφού, μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, αγκάλιασαν με αγάπη και με περισσότερες από 2.000.000 προβολές στο Youtube, το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Όχι Ευχαριστώ»!

Η Εvgenia, με καταγωγή από την Βουλγαρία, και ζώντας στην Αμερική, τα τελευταία χρόνια, σημειώνει μία σπουδαία καριέρα και στην Ελλάδα. Με ένα σπουδαίο βιογραφικό σπουδών πάνω στη μουσική, και με ειδίκευση στην όπερα και το κλασσικό ρεπερτόριο, την κέρδισε η αγάπη της για την ελληνική μουσική, και το λαϊκό τραγούδι. Για αυτό και αποφάσισε, η μουσική της πορεία, να είναι στα ελληνικά, και η σύμπραξή  της, σε δύο τραγούδια, με τον Μιχάλη Τουρατζίδη, στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Όπως στην προηγούμενη συνεργασία τους, έτσι και σε αυτή, το «Όχι, Ευχαριστώ», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, που κυκλοφόρησε από τη Spicy Music, υπό την σωστή καθοδήγηση του παραγωγού της, Mario Pappas, κατάφερε με τον ρυθμό του, τους στίχους του, αλλά και το ταπεραμέντο της ιδιαίτερης φωνής της Evgenia, να πετύχει τον στόχο του, με περισσότερες από  2.000.000 προβολές στο Youtube, μέσα σε ένα μήνα!

Η Εvgenia, όπως και στην απόκτηση του πρώτου εκατομμυρίου, έτσι και τώρα, που συμπληρώθηκε το δεύτερο εκατομμύριο, μαζί με τους συνεργάτες της, έκαναν μία μεγάλη γιορτή στην Φλόριντα, όπου γλέντησαν δεόντως την επιτυχία τους, ετοιμάζοντας παράλληλα τις βαλίτσες τους, για να έρθουν σε λίγες μέρες στην Ελλάδα, για πολύ όμορφες μουσικές εκπλήξεις, που ετοιμάζουν.

Πηγή:music.net.cy

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

MEDIA

«Ήλιος»: Το μυστικό του Νικήτα που θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του MyTv η Λήδα θα μάθει ότι ο Νικήτας είναι παντρεμένος, προκαλώντας τεράστια έκπληξη στην ίδια.  Ο Νικήτας από την αρχή της γνωριμίας τους ερωτεύτηκε παράφορα και διεκδίκησε την Λήδα, η οποία, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, παραδόθηκε στον έρωτα και μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια. Παρόλο που οι δυο τους πάλεψαν για την αγάπη τους με την αποχώρηση του Νικήτα στην Καβάλα, τα σύννεφα δεν […]

today13 Αυγούστου 2021 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%