ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Γιώργος Γιαννιάς: Το album του «Τα Πάντα Είσαι Εσύ» επανακυκλοφορεί 11 χρόνια μετά!

today6 Σεπτεμβρίου 2021 16

Background
share close

11 χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του έκτου κατά σειρά προσωπικού άλμπουμ του Γιώργου Γιαννιά, με τίτλο «Τα Πάντα Είσαι Εσύ», η Heaven Music, το επανακυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Δέκα αγαπημένα τραγούδια, κάποια από τα οποία πρωταγωνιστούσαν στα ραδιοφωνικά charts της περιόδου εκείνης, όπως το ομότιτλο “Τα Πάντα Είσαι Εσύ”, “Θα Μου Περάσει” και το “Αυτό Είναι Έρωτας”, είναι μερικά από τα διαμάντια που θα συναντήσεις σε αυτό το album!

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν κάποιοι από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς τους, όπως είναι οι: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Γιαννόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Αλέξης Σέρκος, Μάριος Ψιμόπουλος, Ελένη Γιαννατσούλια, Τάσος Παναγής, Χρήστος Καντζέλης, Βαγγέλης Ζώρας, Δημήτρης Παρίδης, Γιώργος Γαλαίος, Αλέξανδρος Βουραζέλης και ο Δημήτρης Τσάφας.

Ένα album, που μας κάνει να λησμονούμε όμορφες περιόδους της ζωής μας, μέσα από την πιο ερωτική φωνή της Ελλάδος, σήμερα!

Βρείτε το album, του Γιώργου Γιαννιά, «Τα Πάντα Είσαι Εσύ», στο YouTube, το Spotify και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.​

Πηγή: tralala.gr,music.net.cy

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

MEDIA

O «Ήλιος» επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Διαβάστε τα πάντα για τον 2ο κυκλο.

O «Ήλιος» επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 20:00. Η αγαπημένη καθημερινή δραματική σειρά που έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στη ζώνη προβολής της για τη σεζόν 2020-2021, έρχεται για 2η χρονιά με ανατρεπτικό σενάριο, ξεχωριστή σκηνοθεσία και δυνατό καστ. Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους… Ο τραγικός θάνατος του Φίλιππου, αντί να […]

today6 Σεπτεμβρίου 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%