ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Γιώργος Λιβάνης: Τα πρώτα πλάνα από το νέο τραγούδι του «Θέλω Κι Άλλα»

today27 Μαΐου 2021 1

Background
share close

Τα πρώτα πλάνα από το video clip για το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη.

Ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με το πολυπλατινένιο δίδυμο δημιουργών Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου.

Μετά την μπαλάντα «Να Είσαι Ευτυχισμένη», που ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και μετρά πάνω από 3,1 εκατομμύρια views στο YouTube, ο Γιώργος Λιβάνης θα μας ξεσηκώσει με ένα ρυθμικό single.

Το νέο τραγούδι του θα έχει τίτλο «Θέλω Κι Άλλα» και θα φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μουσική και του Ηλία Φιλίππου στους στίχους.

Το «Θέλω Κι Άλλα» θα συνοδεύεται από ένα άκρως καλοκαιρινό music video που γυρίστηκε στην πανέμορφη και γραφική Ύδρα μην τη σκηνοθετική επιμέλεια του Σπύρου Φυλακτού.

Μία πρόγευση τόσο από το ίδιο το τραγούδι όσο και από το music video το δίνει το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Λιβανής μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

«Η χαρά μου είναι τεράστια! Κυκλοφορεί το νέο μας τραγούδι με τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλου με ένα video clip που θα σας ταξιδέψει! Ανυπομονώ να το ακούσετε!», έγραψε ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη με τίτλο «Θέλω Κι Άλλα» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Παρασκευή 28 Μαΐου.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Απομακρυνθήκαμε»: Θέμης Αδαμαντίδης και Χριστίνα Θεωνά σε ένα ερωτικό ντουέτο

Ένα άκρως ερωτικό ντουέτο μοιράζονται ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Χριστίνα Θεωνά. Η Χριστίνα Θεωνά, μία από τις ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, ενώνει τη φωνή της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, σε ένα άκρως ερωτικό ντουέτο με τίτλο «Απομακρυνθήκαμε» που κυκλοφορεί μαζί με music video. Ο σπουδαίος ερμηνευτής δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στη διαρκώς ανερχόμενη συνάδελφό του και κάνει μαζί της μία μοναδική συνεργασία. Το «Απομακρυνθήκαμε» είναι μία δυναμική μπαλάντα, ένα […]

today27 Μαΐου 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%