MEDIA

«Ήλιος» spoiler: Ο Νικήτας επιστρέφει στο πλευρό της Λήδας

today29 Ιουλίου 2021 7

Background
share close

Ο Νικήτας έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αφού πλέον δεν είναι κυνηγημένος από την αστυνομία και μπορεί να ζει μια ήσυχη ζωή. Η βοήθεια που προσέφερε στις αρχές για νο ξεσκεπάσουν το κύκλωμα αρχαιοκαπήλων ήταν πολύτιμη. Η Αθηνά ως εισαγγελέας, κράτησε τον λόγο της. Ο Νικήτας αποφυλακίστηκε και πλέον ζει στην Αθήνα με νέα ταυτότητα και υπό την προστασία της αστυνομίας καθως η μαφία τον θεωρεί νεκρό. Η ζωή του αρχίζει να μπαίνει σε μια τάξη και το γεγονός ότι η Λήδα η μόνη γυναίκα που τον αγάπησε γι’ αυτό που είναι, τον εμπιστεύτηκε και τον πίστεψε, πηγαίνει στην Αθήνα για να ζήσουν μαζί αφήνοντας πίσω την οικογένειά της τον κάνει ευτυχισμένο.

Όμως ο Νικήτας θα μάθει σύντομα ότι η ευτυχία είναι μόνο στιγμέ;. Η Λήδα του τηλεφωνεί με κλάματα. «Νικήτα; Εγινε κάτι τρομερό. Μια έκρηξη. Ο Φίλιππος… είναι νεκρός». Εκείνος σοκάρεται. «Ηρέμησε», της λέει αλλά εκείνη συνεχίζει: «Δεν θα έρθω. Πρέπει να μείνω κοντό στον Πέτρο. Με έχει ανάγκη», του ανακοινώνει, «Καταλαβαίνω», της απαντάει εκείνος.

Ο Νικήτας βλέπει για μια ακόμη φορά το σκληρό πρόσωπο της ζωής και το όνειρά του να γκρεμίζονται. Επιπλέον δεν μπορεί νο ησυχάσει ξέροντας ότι η αγαπημένη του υποφέρει τόσο πολύ κι εκείνος δεν είναι κοντά της να να την παρηγορήσει και να τη βοηθήσει. Η θέση του είναι δύσκολη. Πρέπει να μείνει μακρι΄σ από την Καβάλα. Πλέον η μαφία τον θεωρεί νεκρό και επ’ ουδενί δεν πρέπει να εμφανιστεί ξανά στην πόλη όπου μπορεί κάποιοι να τον αναγνωρίσουν. Το δίλημμα είναι μεγάλο. Δεν ξέρει τι να κάνει. Να καταστρέψει αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε; Όμως από την άλλη πώς μπορεί να αφήσει τη Λήδα μόνη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή; Ο Νικήτας παίρνει τη μεγάλη απόφαση, «θα πάω και ό,τι γίνει. Με χρειάζεται», μονολογεί. Και πράγματι, δεν μένει στο λόγια. Μεταμφιέζεται και ταξιδεύει με το νέα του στοιχεία. Μόλις φτάνει στην Καβάλα, πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη βρει με την ελπίδα ότι δεν θα τον αναγνωρίσει κανείς. Την ψάχνει προσεκτικά στους θαλάμους και τελικά τη βλέπει. Η Λήδα σαν από ένστικτο, γυρίζει προς το μέρο; του. Οι ματιές τους συναντιούνται. «Νικήτα;», ψιθυρίζει. Εκείνος την παίρνει και την απομονώνει σε ένα δωμάτιο. «Τι κάνεις εδώ; είσαι τρελός; Θα μας δουν», λέει η κοπέλα. «Δεν μπορούσα να μείνω μακριά σου», της απαντάει και τη φιλάει. Ο Νικήτας έχει θέσει τα πάντα σε κίνδυνο για την αγαπημένη του.

Πηγή: tv 24,tvnea.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

SHOWBIZ & LIFE

Δέσποινα Βανδή: Είναι αυτός ο κούκλος μελαχρινός ο νέος της σύντροφος; Φωτογραφίες φωτιά

Ερωτευμένη ξανά η τραγουδίστρια; Σαν βόμβα εν αιθρία έπεσε την Πέμπτη 15   Ιουλίου η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου. Δύο εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της, η Δέσποινα Βανδή όπως φαίνεται θέλει να τα αφήσει όλα πίσω της και να γυρίσει καινούργια σελίδα στην ζωή της. Μάλιστα χθες δημοσίευσε φωτογραφίες από την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Είναι μήπως ξανά ερωτευμένη μετα τον χωρισμό της; Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, πρόσφατα απαθανατίστηκε από τους paparazzi, να […]

today29 Ιουλίου 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%