ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Josephine: Η επιτυχία «Παλιόπαιδο» στην παγκόσμια playlist για την ισότητα!

today27 Μαΐου 2021 4

Background
share close

Ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα έβαλε στο ενεργητικό της η Josephine, καθώς η νέα της επιτυχία «Παλιόπαιδο» μπήκε στην παγκόσμια playlist για την ισότητα των δύο φύλων.

Το «Παλιόπαιδο» είναι μεταξύ των τραγουδιών από όλο τον κόσμο που επέλεξε το Spotify για τη λίστα Equal Global, στην οποία συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες, με στόχο την προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών μέσα από τη μουσική.

Το «Παλιόπαιδο», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, έγινε top trend στο YouTube όπου έχει ξεπεράσει τα 3,4 εκατομμύρια viewsξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και είναι viral στο Tik Tok, περιλαμβάνεται στο πρώτο album της Josephine, με τίτλο «100%», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Το album, με 11 τραγούδια – επιτυχίες, είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και ως φυσικό προϊόν σε όλα τα καταστήματα πώλησης δίσκων.

Η playlist Equal Global: https://spoti.fi/2Rd5hbG

© 2021 Panik Records

Πηγή: music.net.cy

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Στέλιος Ρόκκος ft. Stavento: Το πιο funky ντουέτο του καλοκαιριού!

Ο Στέλιος Ρόκκος ενώνει τις δυνάμεις του με τους Stavento σε μία συνεργασία – έκπληξη με τίτλο «Κάνω Ό,τι Μπορώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Το άκρως καλοκαιρινό και funky single, που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, υπογράφουν ο Στέλιος Ρόκκος στη μουσική και οι Θάνος Παπανικολάου και Μιχάλης ΜΕΘ Κουϊνέλης στους στίχους. Με το μοναδικό τους τρόπο, Στέλιος Ρόκκος και Stavento μας παρασύρουν μ’ ένα single που ξεσηκώνει από το […]

today27 Μαΐου 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%