ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Μαντώ και Νίνο Ξυπολιτάς γίνονται «Του Ονείρου Πειρατές» σε ένα ντουέτο – έκπληξη

today25 Ιουλίου 2021 2

Background
share close

«Κι αν κόντρα φυσάει, η αγάπη νικάει…»

Αυτό το καλοκαίρι η Μαντώ και ο Νίνο Ξυπολιτάς μας κάνουν όλους να γίνουμε «Του Ονείρου Πειρατές» μέσα από ένα ντουέτο – έκπληξη.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που έχει χαράξει τη δική της σπουδαία πορεία στην ελληνική μουσική συμπράττει για πρώτη φορά με τον πάντα δημιουργικό κι ιδιαίτερο καλλιτέχνη.

Η Μαντώ και ο Νίνο Ξυπολιτάς χαρίζουν ένα τραγούδι με ιδιαίτερη μελωδία που συνδυάζει μοναδικά τις ξεχωριστές χροιές τους.

Το single «Του Ονείρου Πειρατές» είναι ένα δυναμικό και ταυτόχρονα τρυφερό τραγούδι, γεμάτο θετικά vibes και ρομαντική διάθεση, όπως αρμόζει στην πιο ανέμελη και πιο ερωτική εποχή του χρόνου.

Τη μουσική έγραψαν η Μαντώ και ο Αντώνης Σκόκος και τους στίχους η Μαντώ.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ευρηματικό animated lyric video όπου οι δύο καλλιτέχνες μετατρέπονται σε… πειρατές.

Το single «Του Ονείρου Πειρατές» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

 Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

MEDIA

ΣΑΣΜΟΣ – Το εντυπωσιακό trailer της νέας υπερπαραγωγής του Alpha στον αέρα!

Ένα τραπέζι. Ξύλινο. Βαρύ. Πάνω του κηροπήγια, πιάτα γεμάτα, κανάτες με κρασί. Τα αγαθά ξεχειλίζουν, σαν σε γιορταστικό δείπνο. Οι συνδαιτημόνες έρχονται, χαιρετούν με χαμόγελο, αλλά κρατούν κρυφά μυστικά μέσα στα οποία ζει η μνήμη. Κάθονται μετωπικά, σε παράταξη, ο ένας δίπλα στον άλλον. Σαν να θέλουν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία. Διάφανο φως μπαίνει από την οροφή. Στο βάθος ο σκοτεινός καθρέφτης , με πατίνα από την φθορά του χρόνου. […]

today25 Ιουλίου 2021 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%