ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Μάρω Λύτρα: Επέστρεψε στο δυναμικό της Heaven Music! Δείτε το teaser του νέου της τραγουδιού

today31 Μαΐου 2021 1

Background
share close

Η Μάρω Λύτρα επιστρέφει στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music, έντεκα χρόνια μετά από τη λήξη της συνεργασίας της με το label του Antenna Group.

Έχοντας στο ενεργητικό της δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές (μία εκ των οποίων σε συνεργασία με τον Φοίβο) και αρκετά digital singles, η Μάρω Λύτρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία της και εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της Heaven Music.

Ως μέλος αυτής της «οικογένειας» πλέον, η Μάρω Λύτρα ετοιμάζει τα νέα της αγγλόφωνα τραγούδια, ενώ κυκλοφορεί ήδη το πρώτο δείγμα με τίτλο «Greece», που υπογράφουν οι «The Far Removed» (Tony Marcello & Dionysios Roussianos) και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 από την Heaven Music και την 314 Records.

Πηγή:music.net.cy

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Tο νέο κοινωνικό τραγούδι του Γρηγόρη Πετράκου με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα

Ένα τραγούδι διαφορετικό από όλα τα άλλα κυκλοφόρησε ο Γρηγόρης Πετράκος. Πρόκειται για ένα τραγούδι κοινωνικού περιεχομένου, που έχει τίτλο «Οι ειδικοί». Τη μουσική και τους στίχους στο νέο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη, υπογράφει ο γνωστός ερμηνευτής και δημιουργός, Βασίλης Δήμας, ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή του έχει γίνει από τον Ανδρέα Γιατράκο. Το νέο τραγούδι του Γρηγόρη Πετράκου κυκλοφορεί από τη Sonar Music. Πηγή:music.net.cy

today31 Μαΐου 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%