ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

ΜΕΛΙSSES και Τάμτα τραγουδούν το «Όλα Τελειώσαν» σε μια μαγική μουσική σύμπραξη

today31 Μαΐου 2021

Background
share close

Μία μαγική μουσική σύμπραξη μέσα από το άλμπουμ «ΜΕΛΙSSES DUETS». 

Οι ΜΕΛΙSSES συναντούν μουσικά την Τάμτα και παρουσιάζουν το «Όλα Τελειώσαν» σε μία νέα εκτέλεση μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ τους «ΜΕΛISSES DUETS».

Το «Όλα Τελειώσαν», σε μουσική και στίχους του Γρηγόρη Πετράκου, ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες του 2003.

Το διαχρονικό τραγούδι παρουσιάζεται τώρα μέσα από τις μοναδικές φωνές του Χρήστου Μάστορα και της Τάμτα, γοητεύοντας από το πρώτο άκουσμα.

Το αγαπημένο συγκρότημα και η μοναδική ερμηνεύτρια συμπράττουν για πρώτη φορά δισκογραφικά παρόλη την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στο «BOX Αthens», το οποίο ανέδειξαν σε κορυφαίο live clubinng προορισμό.

Το «Όλα Τελειώσαν» έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού μέσω του YouTube και του Spotify, αλλά και από τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Αποτελεί μία από τις 24 συμπράξεις του No. 1 συγκροτήματος που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ «ΜΕΛΙSSES DUETS», ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου με οδηγό τις MEΛΙSSES και 11 καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του επιτυχημένη διαδρομή.

Το «Όλα Τελειώσαν» και το άλμπουμ «ΜΕΛΙSSES DUETS» κυκλοφορούν από την Panik Records.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Εσύ Τι Να Μου Πεις»: Ο Γιώργος Τσαλίκης σε ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο

Το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη θα βρει τη θέση του στην καρδιά μας. Ο Γιώργος Τσαλίκης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Εσύ Τι Να Μου Πεις». Μετά το «Φταις» το οποίο αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε δυνατά, ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει με ένα τραγούδι με το οποίο σίγουρα δεν θα αργήσουμε να ταυτιστούμε μαζί του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλέγει για το νέο τραγούδι του «Εσύ Τι Να Μου Πεις» το ρυθμό […]

today31 Μαΐου 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%