ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει το ambient mix του «Αν Μ’ Ακούς»!

today20 Σεπτεμβρίου 2021 21

Background
share close

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει το ambient mix της επιτυχίας του «Αν Μ’ Ακούς», το οποίο είναι διαθέσιμο στο YouTube, το Spotify, αλλά και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα!

Το «Αν Μ’ Ακούς», σε μουσική του Ηλία Καμπακάκη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, που περιέχεται στο «album των ρεκόρ» «Αγαπώ Σημαίνει» κυκλοφορεί και σε ένα δυναμικό ambient mix, το οποίο ξεχωρίζει για το ρυθμό του και, βέβαια, τη μοναδική ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Τη μουσική του «Αν Μ’ Ακούς» υπογράφει ο Ηλίας Καμπακάκης και του στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια, ενώ την παραγωγή του ambient mix έχουν επιμεληθεί ο Mark F. Angelo και ο Κώστας Καλημέρης.

Η τεράστια επιτυχία του άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη ενισχύεται κάθε μέρα, καταγράφοντας ένα σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη δισκογραφία.

Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει ως singles έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στο Top 10 του Official Airplay Chart by Media Inspector έχοντας παραμείνει εκεί για πολλές εβδομάδες,

Στον Γιώργο Μαζωνάκη απονεμήθηκε, μάλιστα, τιμητική πλακέτα-διάκριση από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI / Universal, κα Μαργαρίτα Μάτσα, για το ρεκόρ επιτυχιών του άλμπουμ σε μόλις ένα χρόνο κυκλοφορίας του, όπως «Σώπα κι Άκου», «Ένα Θαύμα», «Αγαπώ Σημαίνει», «Οινόπνευμα Φτηνό», «Διανυκτερεύω», «Ώρες Μικρές», που σημείωσαν συνολικά 100.000.000 προβολές στο YouTube και περισσότερα από 12.000.000 streams στ6 Spotify.

Πηγή : tralala.gr,music.net.cy

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Τελικά» | Κωνσταντίνος Αργυρός και Rack αποκαλύπτουν την ανατρεπτική συνεργασία τους!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack πρωταγωνιστούν σε μία απροσδόκητη μουσική συνάντηση! Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του ενώνει τις δυνάμεις του με τον νεαρό ράπερ, που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο 2021 με τις προσωπικές κυκλοφορίες του και τις συνεργασίες, σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Τελικά». Το «Τελικά» συνδυάζει με ένα τρόπο απρόβλεπτο και συγχρόνως μοναδικό δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, αλλά και δύο διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, έχοντας μέσα […]

today20 Σεπτεμβρίου 2021 15

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%