ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης συναρπάζει με το νέο τραγούδι «Έχω Δικό Μου Θεό»

today31 Μαΐου 2021 1

Background
share close

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης επιστρέφει δισκογραφικά και παρουσιάζει το νέο single και music video «Έχω Δικό Μου Θεό».

To «Έχω Δικό Μου Θεό» είναι ένα τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και εκρηκτική ενέργεια.

Τη μουσική και τους στίχους έγραψε η επιτυχημένη ομάδα δημιουργών ARCADE, που συγκροτείται από τους Παύλο Μανώλη, Diveno, Gabriel Russel και Αναστάσιο Ράμμο.

Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Βαγγέλης Κακουριώτης μετά τη συνεργασία του με τον Φοίβο στα singles «Παιδί Από Σπίτι» (2020) και «Στενοχώρια Μου» (2019).

To single «Έχω Δικό Μου Θεό», που αποτελεί προπομπό του νέου άλμπουμ που ετοιμάζει ο καλλιτέχνης, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εξίσου εκρηκτικό music video σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας ταξιδεύει στο δικό του Θεό, τραγουδώντας: «Εγώ, έχω δικό μου Θεό που δεν ζει στον ουρανό, δεν βασιλεύει… Εγώ, έχω δικό μου Θεό, μέσα μου ζει κι όσο πιστεύω, με πιστεύει… Εγώ, έχω δικό μου Θεό που αγγέλους και σημάδια δεν μου στέλνει… Εγώ, έχω δικό μου Θεό, στην κόλασή μου παραδείσους να μου φέρνει…»

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Μάρω Λύτρα: Επέστρεψε στο δυναμικό της Heaven Music! Δείτε το teaser του νέου της τραγουδιού

Η Μάρω Λύτρα επιστρέφει στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music, έντεκα χρόνια μετά από τη λήξη της συνεργασίας της με το label του Antenna Group. Έχοντας στο ενεργητικό της δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές (μία εκ των οποίων σε συνεργασία με τον Φοίβο) και αρκετά digital singles, η Μάρω Λύτρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία της και εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της Heaven Music. Ως μέλος αυτής της «οικογένειας» […]

today31 Μαΐου 2021 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%