ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Βασίλης Καρράς επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Ποιος Αγαπάει Πιο Πολύ»

today29 Μαΐου 2021 9

Background
share close

Ο Βασίλης Καρράς ερμηνεύει ένα γνήσιο ερωτικό τραγούδι.

«Ποιος Αγαπάει Πιο Πολύ» τραγουδά ο Βασίλης Καρράς στη νέα κυκλοφορία του.

Ο Βασίλης Καρράς, ένας καλλιτέχνης με βαρύ παρελθόν στη δισκογραφία, συνεχίζει να καταθέτει αξιόλογες μουσικές προτάσεις που έχουν την ικανότητα να σταθούν με αξιοπρέπεια στο προσωπικό ρεπερτόριό του.

Το «Ποιος Αγαπάει Πιο Πολύ» είναι ένα γνήσιο ερωτικό τραγούδι που απευθύνεται σε κάθε πληγωμένο εγωισμό και μοιραία πετυχαίνει το σκοπό του, να προκαλέσει ένα βαθύ αναστεναγμό σε όσους ταυτίζονται μαζί του.

«Ποιος αγαπάει πιο πολύ. εγώ που φεύγω ή εσύ που μένεις πίσω… Εσύ όλο σφίγγεις τη γροθιά μα εγώ δεν έχω χέρια πια να σε κρατήσω…  Ποιος αγαπάει πιο πολύ, ποια απόφαση είναι η σωστή και για τους δύο… Πόσο ακόμα τελικά θα λέμε “όλα είναι καλά” αντί για αντίο…», τραγουδά ο Βασίλης Καρράς με το αμίμητο μέταλλο της φωνής του.

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο ταλαντούχος Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους έχει δώσει η μοναδική Αγγελική Μακρυνιώτη.

Γνήσια λαϊκός και απόλυτα εκφραστικός, ο Βασίλης Καρράς παραμένει στο ίδιο μουσικό μονοπάτι που χάραξε με το συγκλονιστικό τραγούδι «Νύχτα Γενάρη» το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του προηγούμενου Μαρτίου.

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Ποιος Αγαπάει Πιο Πολύ» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Προσοχή: Να πότε πρέπει να πίνετε τον τελευταίο καφέ για να κοιμάστε καλά το βράδυ

Σύμφωνα με τον καθηγητή Rob Van Dam του Εθνικού Πανεπιστημίου Σιγκαπούρης, εάν κάποιος αισθάνεται τρέμουλο, είναι νευρικός ή νοιώθει τον καρδιακό ρυθμό να αλλάζει, θα μπορούσε να είναι συμπτώματα από την υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης. Ομοίως, η καφεΐνη μπορεί να επηρεάσει και τον βραδινό ύπνο. Μας συμβουλεύει λοιπόν, εάν θέλουμε να κοιμόμαστε καλά τα βράδια, να πίνουμε λιγότερους καφέδες και σίγουρα, να τους αποφεύγουμε τελείως από μία συγκεκριμένη ώρα το απόγευμα […]

today29 Μαΐου 2021 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%