ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Όλα Είναι Στο Μυαλό»: Ο Ηλίας Καμπακάκης τραγουδά Γιώργο Σαμπάνη

today27 Ιουνίου 2021

Background
share close

«Όλα Είναι Στο Μυαλό», τραγουδά ο Ηλίας Καμπακάκης.

Ο Ηλίας Καμπακάκης έρχεται να ομορφύνει το καλοκαίρι μας με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Όλα Είναι Στο Μυαλό» δια χειρός Γιώργου Σαμπάνη και Ελένης Γιαννατσούλια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλέγει για πρώτη φορά  να μοιραστεί μαζί μας ένα τραγούδι στο οποίο δεν έχει γράψει ο ίδιος τη μουσική αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το «Όλα Είναι Στο Μυαλό» είναι ένα ρυθμικό τραγούδι που θα αγαπήσουμε και θα τραγουδήσουμε δυνατά.

Το νέο single του Ηλία Καμπακάκη ήρθε για να μας υπενθυμίσει ότι η δύναμη του μυαλού είναι τόσο μεγάλη που αρκεί να την χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τα δύσκολα, εύκολα και να δούμε «τα λίγα» στη σωστή διάστασή τους.

Ο Ηλίας Καμπακάκης αποτύπωσε σε λίγα λόγια τα συναισθήματά του για το νέο τραγούδι του.

«Η χαρά μου απερίγραπτη! Ευχαριστώ πολύ τους αγαπημένους δημιουργούς και ανεκτίμητους φίλους Γιώργο (Σαμπάνη) και Ελένη (Γιαννατσούλια) όπως και όλους τους συντελεστές του νέου μου τραγουδιού “Όλα Είναι Στο Μυαλό”. Εύχομαι στον καθένα αυτή τη χαρά που νιώθω και περιμένω με ανυπομονησία να ανταμώσουμε ξανά και να ενώσουμε όλοι τις φωνές και τις καρδιές μας!», αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό σημείωμά του.

Το «Όλα Είναι Στο Μυαλό» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Τρελαίνομαι»: Νέο τραγούδι από τη Βασιλική Νταντά

Μια δυναμική μπαλάντα ερμηνεύει η Βασιλική Νταντά. Η Βασιλική Νταντά επανέρχεται δισκογραφικά με μια δυναμική μπαλάντα, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Το νέο single της έχει τον τίτλο «Τρελαίνομαι» και αναμένεται να ακουστεί δυνατά το φετινό καλοκαίρι, όπως και οι προηγούμενες κυκλοφορίες της Βασιλικής Νταντά που καταφέρνουν πάντα να βρουν το δικό τους χώρου. Η μουσική του «Τρελαίνομαι» ανήκει στον Θόδωρο Παούνη ενώ τους στίχους τους έχει […]

today27 Ιουνίου 2021 9

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%