ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Πάλι»: Η Μαρίνα Σάττι μαγεύει με την αιθέρια ερμηνεία της

today23 Ιουνίου 2021 4

Background
share close

Το «Πάλι» είναι το πρώτο κεφάλαιο μίας νέας ιστορίας για τη Μαρίνα Σάττι.

Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο single «Πάλι» και μαγεύει με την αιθέρια ερμηνεία της.

«Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι το “Πάλι” είναι πια εκεί έξω. Ότι ήρθε η ώρα να σας μιλήσω γι’ αυτό κι εσείς να ξέρετε σε τι αναφέρομαι. Μιλάω τόσο καιρό γι’ αυτό με τον εαυτό μου, με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου και τώρα μιλάω και με εσάς», σχολιάζει η Μαρίνα Σάττι για την κυκλοφορία.

Δεν είναι όμως μόνο το «Πάλι» και δεν είναι απλώς οι λέξεις και η μουσική. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος τον οποίον ονειρεύεται μέρα – νύχτα, εδώ και εβδομάδες, μήνες, χρόνια.

Και το «Πάλι» είναι το πρώτο κεφάλαιο σε όλη αυτή την ιστορία.

To χθες, το σήμερα, το αύριο, ο κόσμος, η Ελλάδα, τα Βαλκάνια, ο παππούς της  που ήρθε από τη Μικρά Ασία. Η ελληνική ύπαιθρος, η επαρχία, η πλατεία του χωριού, η εκκλησία, η αυλή της γιαγιάς με τις κότες, η λευκή πλαστική καρέκλα και το πλαστικό τραπεζομάντηλο με τα φρουτάκια επάνω στο τραπέζι.

Οι «γυναίκες» και οι «άνδρες», οι σχέσεις τους, η αγάπη, ο φόβος, το «θέλω αλλά φοβάμαι», το «θέλω αλλά δεν μπορώ», το «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω». Τα παιδιά.

Το «Πάλι» είναι ένας «σύγχρονος μπάλος», έτσι θα το περιέγραφε η Μαρίνα Σάττι με δυο λέξεις, αν έπρεπε.

«Αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είμαι εγώ. Ελπίζω να το αγαπήσετε. Και να το τραγουδήσετε και να το χορέψετε», τονίζει.

Κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Αντώνης Ρέμος – «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά»: no1 σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις μόλις κυκλοφόρησε

Ο Αντώνης Ρέμος μας χαρίζει την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και έγινε no1 στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, σύμφωνα με το official IFPI airplay chart by MediaInspector. Το νέο single από το επερχόμενο album του κορυφαίου τραγουδιστή, που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα δυναμικό και ρυθμικό τραγούδι που «μυρίζει» Ελλάδα, καλοκαίρι, αισιοδοξία και ερωτική διάθεση. Τη μουσική υπογράφoυν ο Μάνος Πυροβολάκης και […]

today23 Ιουνίου 2021 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%