ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Πιο Πολύ Δεν Έχει»: Ο Θέμης Παναγιωτίδης σε έναν ύμνο στην ολοκληρωτική αγάπη

today20 Ιουνίου 2021 7

Background
share close

«Πιο Πολύ Δεν Έχει» το νέο single του Θέμη Παναγιωτίδη.

Ο Θέμης Παναγιωτίδης, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς που έχει αναδείξει η Θεσσαλονίκη, κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Πιο Πολύ Δεν Έχει».

Τη μουσική υπογράφει για πρώτη φορά ο σπουδαίος συνθέτης Βασίλης Γαβριηλίδης και οι στίχοι ανήκουν στο δημιουργό μεγάλων επιτυχιών Θάνο Παπανικολάου.

Το «Πιο Πολύ Δεν Έχει» είναι μία up-tempo μπαλάντα – ύμνος στην ολοκληρωτική αγάπη και αφοσίωση.

Στο video clip που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Γκάνιος, βλέπουμε τον Θέμη Παναγιωτίδη πιο ερωτευμένο από ποτέ, να ζει στιγμές μιας κινηματογραφικής ιστορίας αγάπης με τη σύντροφό του.

Γιατί ο έρωτας μας ανεβάζει τόσο ψηλά, που «πιο πολύ δεν έχει».

«Σε κρατάω εγώ, σε προσέχω εγώ, με ρωτάς “μ’ αγαπάς;”, πιο πολύ δεν έχει… Δρόμος να πατάς, βράχος να ακουμπάς, με ρωτάς “μ’ αγαπάς;”, πιο πολύ δεν έχει», τραγουδά ο Θέμης Παναγιωτίδης και μεταφέρει την αισιοδοξία του τραγουδιού.

Το single «Πιο Πολύ Δεν Έχει» του Θέμη Παναγιωτίδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

MEDIA

Αγγελική: Συγκλονίζει το τελευταίο επεισόδιο…

Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από τα χέρια της ίδιας του της μάνας! Η Αθηνά τον πυροβολεί και στη συνέχεια αυτοκτονεί, για να σώσει την υπόλοιπη οικογένεια. Λύτρωση, πόνος και δικαίωση σηματοδοτούν το εντυπωσιακό φινάλε στην καθημερινή σειρά του ALPHA. Ο πατέρας της Αγγελικής είναι τελικά θαμμένος στο σημείο που την οδήγησε, χωρίς να το ξέρει, ο Δημήτρης; Σκάβει μανιωδώς να βρει την αλήθεια, αλλά ευτυχώς ο Μιχάλης την πείθει να […]

today20 Ιουνίου 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%