ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Στέλιος Ρόκκος: 27 χρόνια μετά ερμηνεύει και πάλι το “Καραβάνι” για το Remix του Κύπριου Dj Pietro

today9 Αυγούστου 2021 10

Background
share close

Μετά από τα Remix των τραγουδιών «Σε αγάπησα στο μέγιστο βαθμό» του Αντώνη Βαρδή και το «Δικαίωμα μου» του Πασχάλη Τερζή με τη συμμετοχή του Χρήστου Δάντη, ο Κύπριος Dj Pietro μάς παρουσιάζει το «Καραβάνι» του Στέλιου Ρόκκου σε μια άλλη εκδοχή.

Ο Στέλιος Ρόκκος 27 χρόνια μετά τραγουδάει και πάλι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από το δίσκο «Σμαράγδια Και Ρουμπίνια». Για τις ανάγκες του Remix ο τραγουδιστής μπήκε και πάλι στο στούντιο για να ηχογράφηση τη φωνή του.  Το «Καραβάνι» επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά και άκρως καλοκαιρινά, μέσα από το Remix που επιμελήθηκε ο Dj Pietro.

Το τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Στέλιου Ρόκκου και κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

MEDIA

Γκουντάρας- Κάκκαβα: Δοκιμαστικά για τον νέο κυκλο του Big Brother

Μπορεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα να απολάμβαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ωστόσο σιγά σιγά τα ψέματα τελειώνουν και πρέπει να οργανώσουν την μεσημεριανή τους εκπομπή που θα βγαίνει τα Σαββατοκύριακα. Χθες έγιναν και τα πρώτα δοκιμαστικά με τους υποψήφιους που θα κάτσουν στον καναπέ του ζεύγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Θάνο Κλωνόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στην ενημέρωση και βγαίνει ως ρεπόρτερ […]

today9 Αυγούστου 2021 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%