ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Τα Καλοκαίρια Μου»: Μιρέλα Πάχου και Νατάσα Θεοδωρίδου ενώνουν τις φωνές τους

today16 Ιουλίου 2021 5

Background
share close

Δύο φωνές από δύο διαφορετικά μουσικά στρώματα έρχονται να υπογράψουν το φετινό καλοκαίρι.

Η ξεχωριστή Μιρέλα Πάχου ενώνει τις δυνάμεις της μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου και παρουσιάζουν το καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο «Τα Καλοκαίρια Μου».

Ένας άκρως ερωτικό – καλοκαιρινό τραγούδι το οποίο απογειώνεται με τις υπέροχοες ερμηνείες της πολλά υποσχόμενης Μιρέλας Πάχου και της κορυφαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας Νατάσας Θεοδωρίδου.

Με αυτό το ντουέτο η Μιρέλα Πάχου συνεχίζει να γεμίζει τη λίστα με τις πολλές επιτυχημένες συνεργασίες της και να δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα.

Τη μουσική του «Τα Καλοκαίρια Μου» υπογράφει ο ταλαντούχος Νίκος Μερτζάνος ενώ τους στίχους έχει δώσει ο έμπειρος Σταύρος Σταύρου.

Δύο φωνές από δύο διαφορετικά μουσικά στρώματα έρχονται να υπογράψουν το φετινό καλοκαίρι και να μας γεμίσουν συναισθήματα.

«Ένα σου δάκρυ, φως μου, μ’ έκανε ν’ αντέχω / Ένα σου γέλιο μ’ έχει κάνει να γελώ / Σ’ αυτό τον κόσμο τίποτ’ άλλο που δεν έχω / Έχω εσένα και αυτό μου ειν’ αρκετό / Τα καλοκαίρια μου είναι εκεί / Τα καλοκαίρια μου είναι εκεί που σ’ αγαπώ», τραγουδούν η Μιρέλα Πάχου και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το single «Τα Καλοκαίρια Μου» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

MEDIA

Κατερίνα Καραβατου: Αυτό το κανάλι έχει προβάδισμα μετά το Star…

Εβδομάδα διαπραγμάτευσης ήταν αυτή που πέρασε για την Κατερίνα Καραβατου. Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια, όταν διέρρευσε η πληροφορία που την ήθελε να μη συνεχίζει στο Star, δέχτηκε κρούση από τέσσερα διαφορετικά κανάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, η πρώτη ήταν από τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother. Ωστόσο, επειδή δεν είχε ακόμα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με το Star η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να μπει στη διαδικασία […]

today16 Ιουλίου 2021 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%