ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

«Θα μας πάνε μέσα»: Ο Θάνος Πετρέλης φοράει χειροπέδες και προκαλεί με το νέο του τραγούδι

today6 Αυγούστου 2021 3

Background
share close

Φορώντας χειροπέδες στα χέρια του, και τραγουδώντας, «Θα μας πάνε μέσα», ο Θάνος Πετρέλης, προκαλεί, ντελίριο ρυθμού, με το νέο του τραγούδι, και όχι μόνο!

Σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού, που φέρει και τη διεύθυνση παραγωγής, και στίχους του ιδίου, μαζί με τον Valentino και τον Γιάννη Ιερεμία, πρόκειται αναμφισβήτητα, για το hit των ημερών, που θα γίνει viral, λόγω του ότι καταγράφει, τις σημερινές συνθήκες διασκέδασης, λόγω covid 19, προτρέποντας μας, να «Κάτσουμε κάτω», να μην χορεύουμε, διαφορετικά, «Θα μας πάνε μέσα»!

Ανεβαστικό, ξεσηκωτικό, με την απόλυτη, dance-club hit ενορχήστρωση,  το «Θα μας πάνε μέσα», που εκτοξεύεται ερμηνευτικά από τον Θάνο Πετρέλη, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε προκαλεί, να μην «Κάτσεις Κάτω», αλλά να θες να το χορεύεις, ξανά και ξανά!

Κυκλοφορεί από τη Siganos Music!

Πηγή:music.net.cy

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

MEDIA

Το κόκκινο δωμάτιο: Ο ΣΚΑΪ κάνει ανατροπή με νέα σειρά

Ένα πολύ σύγχρονο θέμα, ή για να ακριβολογώ πολλά σύγχρονα θέματα εμπεριέχονται στην καινούργια σειρά που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ. Το «Κόκκινο Δωμάτιο», όπως μεταφράζεται ο πρωτότυπος τίτλος του στα ελληνικά, θα πάρει θέση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν. Εννοείται, αλλά να το διευκρινίσουμε για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και… κακές αναπαραγωγές, πως δεν έχει καμία σχέση με την ομότιτλη σειρά που έγραφαν πριν από χρόνια για το MEGA […]

today6 Αυγούστου 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%