ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Τι ετοιμάζουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μάστορας – Οι κοινές φωτογραφίες

today30 Μαΐου 2021 4

Background
share close

Οι δυο καλλιτέχνες άφησαν να φανεί πως κάτι ετοιμάζουν μαζί.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μάστορας συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί, με τις φωτογραφίες τους να ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Οι δυο επιτυχημένοι καλλιτέχνες αποκάλυψαν τη συνάντηση που είχαν μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media, τις οποίες συνόδευσαν με λόγια αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης, αφήνοντας να φανεί πως κάτι ετοιμάζουν μαζί.

«Υπάρχει αγάπη εδώ… Γλυκά πράγματα έρχονται», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου ρώτησε τους ακολούθους της: «Παιδιά τι λέτε να ετοιμάζουμε με τον Χρήστο;».

Αν και ούτε η τραγουδίστρια, ούτε ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα ενθουσιάσουν το κοινό με μια εμφάνιση – έκπληξη.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν, καθώς δεν έχουν συμπράξει ποτέ μέχρι σήμερα παρά το ότι γνωρίζονται από παλιά και έχουν άριστες φιλικές σχέσεις.

Στο μεταξύ η Νατάσα Θεοδωρίδου προετοιμάζεται για μία νέα καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα,  για την οποία αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες το προσεχές διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES δεν έχω ξεδιπλώσει ακόμα τα πλάνα τους για το φετινό καλοκαίρι.

 

Πηγή:hit-channel.com

Written by: arenaradio.gr

Rate it

Previous post

MEDIA

Δεν θα είναι η Σαλαγκούδη η παρουσιάστρια του «Dot»…

Δεν θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσιάστρια του "Dot" παρά τις διαρροές της προηγούμενης εβδομάδας. Οι παραγωγοί Νάνσυ Ζαμπέτογλου-Θανάσης Αναγνωστόπουλος και πρώην παρουσιαστές της εκπομπής αναζητούν το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα τους αντικαταστήσουν. Ήδη έχουν γίνει κάποια ραντεβού και σίγουρα αναμένεται να "κλειδώσουν" οι αποφάσεις. Χάρης Λεμπιδάκης-Καλύτερα δεν γίνεται Πηγή:tvnea.com

today30 Μαΐου 2021 5

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ

0%